Veelgestelde vragen

 

Vanaf hoeveel gasten kan ik voor mijn evenement servies huren?

Hightea Vintage heeft voldoende servies om een evenement met 200 gasten van high tea servies te voorzien. In de samengestelde serviesboxen zit voldoende servies voor 12 gasten.

Kan ik in één bepaalde kleur huren?

Het leuke van Hightea Vintage is dat het servies uit een mix en match bestaat van vormen en kleuren die prachtig bij elkaar staan. Voor grote aantallen is dat dus (nog) niet mogelijk.

De samengestelde serviesboxen zijn wel in bepaalde kleur-thema’s te huren. Deze boxen zijn genoeg voor 12 personen en zijn eventueel nog wat uit te breiden.

Kan ik bij Hightea Vintage langs komen om het servies zelf uit te zoeken?

Dat gaat helaas niet. High tea Vintage zal wel rekening houden met u wensen en in overleg met u zullen we proberen om het servies zo samen te stellen dat het prachtig bij uw gelegenheid past.

Past het servies dan wel allemaal bij elkaar?

Het servies past prachtig bij elkaar. Hightea Vintage heeft daar tijdens het jaren lang verzamelen veel zorg en aandacht aan besteed. Die mix en match maakt elke gedekte tafel tot een unieke blikvanger. We verhuren alleen serviesdelen die heel zijn. U moet er echter wel rekening mee houden dat er sprake is van oude en gebruikte serviezen en dat vergulde randjes en decoratie door de jaren heen wat versleten kunnen zijn.

Als ik enkele serviesdelen heel erg mooi vind kan ik die dan van Hightea Vintage kopen?

In overleg met Hightea Vintage is het mogelijk om serviesdelen te kopen mocht u dat graag willen.

Moet ik de spullen zelf afwassen of mag het servies in de vaatwasser?

Wilt u dat alstublieft niet doen. Het leuke aan servies huren bij Hightea Vintage is juist dat u niet hoeft af te wassen. Het servies is allemaal oud en kwetsbaar. Veelal heeft het goudrandjes en delicate decoraties. Die blijven het mooiste als het voorzichtig met de hand wordt afgewassen en dat doen we het liefst zelf. We zouden u wel willen vragen om grote etensresten te verwijderen en het terug te plaatsen in de boxen.

Wat moet ik doen als er toch per ongeluk iets breekt of kwijtraakt?

Omdat het allemaal oude spulletjes zijn gaan we ervan uit dat u er voorzichtig mee omgaat en dat alles heel en compleet bij ons terugkomt. Mocht er tijdens de huurperiode toch per ongeluk iets beschadigen of kapot vallen verrekenen we dat met de vooraf betaalde borg. Hightea Vintage heeft lijst met de vervangingswaarde van de gehuurde spullen. Wat de kosten voor vervanging zijn kunt u hier zien.

Kan Hightea Vintage de catering voor mijn evenement verzorgen?

Ja, dat kan! We verzorgen high tea’s, sweet tables en maken (bruids)taarten.

Kan High tea Vintage ook voor bloemen bij mijn evenement zorgen?

Ja dat kan en doen we graag.

Hoe gaat het als ik het servies voor een langere periode wil huren?

In principe is de huurperiode bij High tea Vintage drie dagen. Wanneer u het servies langer wilt huren kunt u dat vooraf bij ons aan te geven. We maken dan een passende offerte.